Guide me to myself

 

Guide me to myself

jar belt | kruikgordel

 

Being lost in life is being lost in oneself, why does someone straps a bomb belt? I tried to understand it in the years 2002- 2004 by means of an harmless translation and I am still astonished nowadays. No one straps just a bomb belt, it’s whispered in one’s ear. If the lost ones are told something positive, something good, than it wouldn’t happen is my thought.

‘Guide me to myself’ is the surrendering to the unconsciousness, an area that we enter after the consciousness, a place unknown to ourselves, where we are influenceable, for good or bad.

 

Verdwaald zijn in het leven is verdwaald zijn in jezelf, waarom bindt iemand een bomgordel om? Ik probeerde het in de jaren 2002 – 2004 door middel van een onschadelijke vertaling te begrijpen en verbaas me over de actualiteit. Niemand bindt zomaar een bomgordel om, het is ingefluisterd. Wordt de zoekenden iets goeds ingefluisterd dan zou het niet gebeuren is mijn gedachte.

‘Guide me to myself’ is de overgave aan het onderbewustzijn, een gebied dat we telkens na het bewustzijn betreden, een plek waar we onszelf niet kennen, waar we beïnvloedbaar zijn, ten goede of ten kwade.

 

 

object 2002

photo 13 x 18 cm, 2004

 

 

Guide me | Karin van Pinxteren 2005
Guide me to myself | 2002 – 2005 | photo Peter Cox
Guide me | Karin van Pinxteren 2005
Guide me to myself | photo 13 x 18 cm | 2004