News / Agenda

Love Letter to an Artwork | Eline Kersten & Joris Burla | 2020

Love Letter to an Artwork is a project that collects and archives love letters from artists to artworks. An international project in different languages by Eline Kersten [NL] & Joris Burla [CH]. Follow the collected love letters on the website: click on the image below:In Between Trees | Paltzbiënnale 2020 | Soest

De Paltzbiënnale is the bi-annual art project on estate De Paltz in Soest. ‘In Between Trees’ is the title of 2020 that will take place from May 31 until June 30. De Paltzbiënnale selected eight artists who look from different perspectives for this edition: Caz Egelie, Karin van Pinxteren, Kevin Bauer, Ronald van der Meijs, Maurice Bogaert, Semâ Bekirović , Wim Schermer en Yvonne Dröge Wendel. The project is supported by The Mundrianfund.

My process can be followed on the blog Pauw met onkruid

Mental Space | Cityscapes Foundation | Amsterdam | 2020

The project brings art and architecture together with science around (psychological) health.

More info follows

Countryside | Field research Le Ming village, China | GAFA university Guangzhou | 28 + 29 december 2019

Two days participation in Le Ming village, Liangkou town, district Conghua, Guangzhou, Guangdong. Artists in the field to reflect on rural society. Organizer Guangzhou Academy of Fine Arts GAFA, University City Art Museum & Yuan Art Museum. Co-organizer: Guangdong Green Shoots Rural Women’s Development Foundation. Thanks to Ruby Lau & GAFA university.

De Grote Nederlandse Kunstkalender 2020 | Uitgeverij Trichis

‘Het is een tombola, een hoorn des overvloeds, een grote Sinterklaaszak, een voorraad gemengde drop van alle soorten, het is die beroemde bonbondoos van Forrest Gump, het is confetti, het is feest, het is de gedroomde inloopkast met elke dag een vers idee.’ – De Volkskrant

Met dank aan de Artbutchers. Voor bestellen klik op de afbeelding.


Denken over reizen | Filosofie in Den Haag | 30 september 2019

met filosoof Jos de Mul en beeldend kunstenaar Karin van Pinxteren 

terugblik op de avond 

Filosofie in Den Haag

Locatie: Zaal 3, Constant Rebeqcueplein 20A, Den Haag
Tijd: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Prijs: € 11,50 – € 15,00