photo edition | Easy to love

€ 460,–
Easy to love
25 x 45 cm
edition 30
photo on dibond
2000 – 2011 – 2017

.

Easy to love Karin van Pinxteren 2017 lowres

.

Easy to love is op de helft van haar editie, een fijn en geliefd werkje krijg ik terug van klanten. Bestellen is gemakkelijk dat kan natuurlijk bij mijzelf via mijn mailadres en ook bij We Like Art, Amsterdam. De foto komt in een doos en kan zonder problemen worden toegestuurd.
.
in collection:
..
AkzoNobel Art Collection
Ministerie van Buitelandse Zaken / Ministry of Foreign Affairs
particuliere collecties / private collections
.
About Easy to love:
..
In the depot of an artist-run centre I discovered in 2011 the ellipse that I had left there in 2000. Looking back it was my first ellipse. It was the residue of an object that I had manufactured for a performance. At that time I thought my life as an artist would become easier by the years, more clear, but instead it has only became more complicated. The ellipse, a simple familiar shape, is charged with various meanings over time. It has become an important figure, we share a commitment.
..
..

..
..
..
door het beeld door het woord ISVW De Ketelfactory
cover art on ‘door het beeld, door het woord’ | uitgave De Ketelfactory ism ISVW
.
.

.

.

.

..

.

.

.

.

..

.

.

.

.