Authorized Dealer

Authorized Dealer’ is the title of my work and blog for Project Mong Kok, Crossing Border Festival Hong Kong, October 2020. The most recent finding is at the top.

On invitation by Andrew Lam, director, chief and curator.

‘Authorized Dealer’ is de titel van mijn werk en de blog voor Project Mong Kok, Crossing Border Festival Hong Kong, oktober 2020. De meest recente bevinding bevindt zich boven aan het blog.


040920 | AUTHORIZED DEALER / AUTHORIZED DEALER

How to hold red?

170420 | HET ECHTE OJBECT TUSSEN DE KOPIËEN | THE REAL OBJECT BETWEEN THE COPIES

Ellipse and Authorized Dealer in one sign

Authorized Dealer signs in Mong Kok

170120 | BEZOEK AAN MONG KOK | VISITING MONG KOK

Visiting Mong Kok is an adventure. Where to look? How to listen? My eye clings on an ellips sign, actually two ellips signs. Of course I can’t read it so Andrew Lam translates it for me: blue: Night Club and black: Karaoke Night Club.

Mong Kok bezoeken is een avontuur. Waar naar te kijken en hoe te luisteren? Mijn oog blijft hangen aan een ellipsen uithangbord of eigenlijk twee ellipsen. Natuurlijk begrijp ik niet wat er staat en Andrew Lam vertaalt het voor me: blauw: Nachtclub en zwart: Karaoke Nachtclub.


Live performance and installations at the Jockey Club Creative Arts Centre, an art venue in Hong Kong, with special emphasis on the notions of crossing the extended media, and the connection of art with the urban situation of Mong Kok, the CBD of Hong Kong. The Festival 2020 puts special emphasis on the notions of body and its extended media. Director, chief and curator Andrew Lam. Presented and organized by Museum of Site (MOST) Hong Kong.